Joskus kannattaa IHAN OIKEASTI luottaa vanhoihin, hyviksi todettuihin juttuihin eikä hairahtua kokeilemaan uusia juttuja. Niinkuin nyt esimerkiksi munkinpaistossa. Viime Sokkokokki -ohjelman innoittamana kokeilin tehdä pursotettuja munkkeja...
Taikinasta tuli niin sitkeää, että pursotettaessa sitä ei meinannut saada katkeamaan millään. Munkit ei meinanneet ruskistua ja oli aika vaikeaa arvioida milloin ne olisi valmiita... alkoi jo pelottamaan että rasva kuumenee liikaa, kun ei ollut mittaria käytössä (note to self: hanki sellainen). Noh, lopulta otin munkit pois rasvasta luottaen, että olisivat jo tarpeeksi kypsiä. Olivat kypsiä joo, ja ihan ok makuisia, mutta ei ne kyllä munkille maistunu!
Ja ulkonäkökin on aika.... hmm, no sanotaanko nyt vaikka näin, että ei tuollaisia kökköjä kehtais vieraille tarjota ;)
Ehkä tässä olis pitänyt sitten olla ammattikokki asialla prkl.
Kaikesta huolimatta, hauskaa vappua!!!
No comments:
Post a Comment